Sluta mörda oss

Signaturen Maria Lund (!!!!) lämnade det mest vrickade kommentarsinlägg jag har sett. Jag måste dela med mig av det, men på grund av dess natur har jag censurerat [snip] bort bitar som kan identifiera de personer som han/hon talar om. Jag funderade på om jag skulle formatera texten för att göra den mer läslig, men beslöt mig för att posta den som den är skriven.

Mycket nöje.





SKATTESMITTAREN "[snip] GÄNGET" visar sig vara organiserade pedofilia
Både Skatteverket och Försäkringskassan luras genom erfarna bedragare som exempelvis [snip] lyckades att registrera sig äldre i vissa områdena, samtidigt driver något annat som lanseras yngre i några s.k. "kinky" områdena...
<img src=http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00059/kassan59894w.jpg><img src=http://www.resume.se/internal/cimg!0/tg2j52l8wepenoxqxai8c2vfnevpoyp.jpeg>
Sanna namnet (!?) minns inte han heller, numera har han ett tillfälligt leg/tilllfälligt uppehållstillstånd som visar sig påhitt namnet: [snip]
Man undrar: "Det är inte svårt att gissa att vara myndig räcker exempelvis att starta eget, registrera sig i Skatteverket , men vad hjälper att visa sig som 19?"
Han svarar såhär "Det är bonus att använda ID som skulle vara 19-årig" Han är gay, importerad från Danmark och menar att det är vinnande att visa ett leg som 19 på nätet så att tjäna (!) bättre...
Jo, han döljer inte sanningen vad han sysslar med. Gay [snip] visar sig vara yngre för att få locka fler kunder
Samtidigt visar han sig vara internationell efterlyst bedragare i hela EU-områdena, exempelvis en engelsspråkig källa avslöjar den manliga horans sanna yrkena såhär:
Scammers from Turkia who were been smuggled into the EU:
Turco-citizen Criminal Gay whoore [snip] born 1990, pers.number [snip] dossier No [snip] at Migration Board of Sweden.
Address: c/o. [snip] och [snip]
[snip].
[snip]
`-´
Bedragaren [snip] är verksamma i ghetto-områdena i Stockholm
[snip] JB falska firmskylten använts som en kondom så att bedra myndigheterna på legaliserade sättet...
Man lurar myndigheter genom att visa sig vara svensk och ung. [snip] gillar att bedra offentliga områdena och han avslöjar sina favoriter som Försäkringskassan/Folksam.
Han är fräckaste typne av pedofil och använder alla grymma medel/metoder. [snip] har en vitt skåpbil och genom denna skåpbil jagar han småbarn. Han berättar hur den bilen funkar att vara verksamma(!) och kallar sin bil "mobilized bordello", visar sig vara en cynisk erfaren brottsling. Om hans berättelser är sanna, åtminstone tionde del skulle vara sann, då betyder att han redan offrade hundratals barn över hela Sverige.
[snip] arrngerar även falska körkort och det är inte svårt att gissa att han har flera olika typ av körkort under olika namn.
Han själv tillägger att han har massa offer i Danmark också eftersom hans prostituerade (låtsas) mamma kommer från Danmark och hon också befinner sig illegallt i Sverige.
[snip][snip][snip]
[snip] Swedbank samarbetar med pedofiler och skyddar deras extra konto exempelvis [snip] har något nr att lura myndigheter: [snip] plus [snip] plusgiro [snip]
Pedo-marknaden styrs av låtsas städ-tvätt services exempelvis [snip] är en av dem som stödjer [snip] t.o.m. får man sytsmatisk lön under anställningsnr 2 och pengarna sätts på ovan nummer på Swedbank.
Herrens adress som ligger bakom pedo-kriminella:
[snip] (pers.nr. [snip]),
[snip]
[snip]
Fax [snip][snip], VD/Högst Ansvarig på den ökända pedofilia/skandalen, bakom den vita skåpbilen Fax [snip] [snip] [snip] också fixat/exakta som chefens pers. nr. -samma: [snip]
Fint! Legaliserat!- Vad borde Interpol göra nu?
- Jo, något helt akut-nödvändigt! Utvisa den s.k. Criminal [snip]
[snip]
[snip]
#¤#¤#¤
Anti-fraud Movement&Anti-paedofilia Movement

================================
================================
===============================


+7 orelaterade blogglänkar

Kommentarer
Postat av: Bull

Det där var... var... en upplevelse. Det måste vara så här funktionella analfabeter känner sig när de läser text. Jag ser orden men jag fattar ta mig fan ingenting.

2009-04-07 @ 13:10:12
URL: http://bull.kinkig.se
Postat av: /M

Väldigt bra liknelse! Att ha falska firmaskylten som kondom är för övrigt som att äta en ordbok med omslagspappret på.

2009-04-07 @ 16:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0