sommarirritation

Jamen det är ju inte konstigt att det är kris i domstolsväsendet om korrumperade förhandsfixade cirkusrättegångar med nonsensiska vittnesmål, jäviga utredare, jäviga åklagare, olagligt anskaffade bevis med låg trovärdighet där själva domstolen får agera verktyg åt en högre vilja med makten i sin hand. Till exempel som rättegångarna mot Beltran och The Pirate Bay och fildelaren i Linköping är normen för hur resten av systemet, det som inte belyses av massmedia fungerar.

Mitt snabbtips för att spara pengar inom domstolsväsendet: återinför rättsakerheten och kasta ut idiotmål som bara tjänar till som etablissemangets gloryhole.

Gnaa

Det var den semestern. Imorgon är jag hemma igen, men känner märkligt nog inget behov av att gnälla på saker och folk som sabbar min matro. Nåja, man får väl se vad som händer med det här marginala hörnet av interwebben.

en sista


På wiedersehen

Någonting hände med statistiken när plattformen ändrades. Antalet träffar minskade i ett slag med 85-90%. Vilken perfekt timing att resa bort från civilisationen på! När jag kommer tillbaka i slutet av juni är bloggen kanske död och begraven så att jag kan återgå till att gnälla live.

Sigma DP1 (kompaktkameran med en foveonsensor som sitter i systemkameror) känns förresten som en halvtaskig leksak att hålla i. Kontrollerna är inte intuitiva och det finns inget automatiskt objektivskydd heller. Men jag skulle ändå inte ha något emot att låna en på resan och hänföras över bildkvalitén. Hint. Hint.
RSS 2.0