Dags att byta strategi?

image399




Jag har fått en och annan gliring om min tilltagande avsky inför reklam genom åren... och även om intensiteten i mitt reklammotstånd kanske är extrem idag så är jag tydligen inte ensam om att tycka illa om den :)

Kommentarer
Postat av: joel

det är farligt det där, iom att di därna prånglarna som gynnas av reklamen är medvetna om att folk inte gillar skiten (och hela grejen med "tivo" å så) medför att de numera jobbar stenhårt på att förfina skiten så att vi inte längre kommer kunna skilja på "innehåll" och reklam :/

2008-03-19 @ 10:08:16
URL: http://on.tehintarweb.se
Postat av: Liberum-weto

Politisk propaganda och reklam - verkar störa dig. Då detta förekommer överallt, måste du vara en störd person. Ursäkta om min kommentar störde dig.

2008-03-19 @ 10:38:48
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: /M

liberum-weto ... hah! det är nog sant! fast jag brukar ta konsekvensen av det och undvika tv helt och hållet. och debattsidorna brukar man märka om jag har läst här på bloggen :)

2008-03-19 @ 13:44:02
Postat av: /M

joel, det är iofs sant, men personligen ser jag framtiden i video on demand där reklamen ligger först, men inte avbryter programmen. Och för broadcast-tv ser jag public service som BBC (som SVT borde emulera bättre) och betalkanaler som HBO och Showtime som förebilder. Men det säger jag ju iofs från ett perspektiv av någon som har valt bort tv.

2008-03-19 @ 13:51:19
Postat av: Liberum-weto

Antar att du inte heller gillar att alla med internet skall tvingas betala för TV? --- även om det är Svt - som nu driver på.

2008-03-19 @ 17:16:40
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: joel

personligen har jag ju också valt bort teven för ganska längesen, samt mer eller mindre avgudar bbc.

Dock så kollar man ju faktiskt på mer underhållningsinriktad teve också..(typ bsg, jericho eller liknande) och där börjar ju redan gränserna suddas ut, idag har de ju reklam i rutor som fälls upp i tid och otid..samt att produktplaceringarna säkerligen är fler än man ens vågar gissa..
och allt tyder ju på att det bara kommer bli värre.

2008-03-19 @ 18:07:28
URL: http://on.tehintarweb.se
Postat av: /M

Liberum-Weto, jag tycker att det här initiativet är det största steget som tagits mot ett avvecklande av public service (finansierat genom licenspengar i alla fall)... förment oavhängighet may be damned.

joel ... du tror inte att det beror på att amerikansk matkultur har givit den större delen av den tvtittande befolkningen adhd då?

2008-03-20 @ 00:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0