bla bla bla bla bla

När Jan Myrdal får säga sitt utan att bli avbruten av Claes Malmberg framkommer att han tycker att demonstrationerna på himmelska fridens torg var berättigade för att de var riktade mot korruption. Det framkommer också att han menar att massakern som följde var oundviklig och nödvändig och helt i enlighet kinesisk lag... samt att det nu pågår en välregisserad kampanj mot Kina i tibetfrågan som manipulerar oss att tycka ... fel... eller nåt. För folk kan inte helt spontant reagera med avsky mot mordiska diktaturer?

Jävla papegoja.

Kommentarer
Postat av: Purgatid

... så han kan inte fördöma ett folkmord (eller två) på grund av Kina inte visste hur de skulle reagera på annat sätt. Är han... Stollig?

2008-04-16 @ 22:01:52
URL: http://purgatory.blogg.se/
Postat av: /M

Man kan vara intelligent utan att vara klok, och man kan blanda ihop förståelse för historisk kontext med förståelse för övergreppet.

2008-04-17 @ 10:06:55
Postat av: linus rosenqvist

Han ville väl inte diskutera de moraliska aspekterna då han med rätta anser att de är irrelevanta för förestålesen av det som händer nu. Tyvärr var det ju omöjligt att föra en saklig debatt i det sammanhanget

2008-04-17 @ 20:12:09
Postat av: /M

Han är extremt ointresserad av moraliska aspekter av vänsterorienterade brott mot mänskligheten i största allmänhet. Det har tex inte skett något folkmord i Kambodja enligt honom så sent som förra året.

2008-04-17 @ 20:15:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0