Till Alex Schulman

Du skrev ju något drygt om en kollega som blev sårad och arg. Nu skriver PO Yrsa Stenius att det kan ligga lagstiftning i framtiden för att råda bot på elaka bloggskribenter som du. För det var ju en vit, medelålders man i övre medelklassen på vars bekostnad du lockade fram några spridda skratt den här gången ... innan vi gick vidare till andra saker fem sekunder senare. Det är ajjansbajjans. Så här följer ett välment tips till dig, utifall att du vill få hela landets enat bakom din rätt att skriva vad du vill:
Skriv något poänglöst elakt och symboliskt laddat om islam. Sätt åt dom jävlarna istället för etablissemanget. Du behöver inte ens ha någon särskilt anledning för att piska upp konflikttillståndet i gränslandet mellan kaos och civilisation. Det viktiga är att man gör det för att man kan göra det. För vad som händer där är inte vårt problem. Att göra det för att synas lite räcker fullt och gott. Du vet att det är det yttrandefrihet innerst inne handlar om, och vi älskar dig om du nyttjar den på rätt sätt.

Kommentarer
Postat av: Anonym

man ska inte skriva om islam..
man ska skriva om _islamister_ det funkar ofelbart..man slår liksom två flugor i en smäll..om folk klagar på att man är ett xenofobiskt as så kan man säga att man skrev islamister för att inte mena alla muslimer..
klagar ingen så funkar islamist som en eufusmism för blattejävel.
win win liksom..

2007-09-30 @ 22:08:58
Postat av: /M

Man får gärna ha en poäng med sin provokation av islamister utöver provokationen i sig självt också. Annars blir det också meningslöst. Jag menar, hur svårt kan det vara att komma med seriös kritik av islamister?

2007-09-30 @ 22:16:54
Postat av: SC

Seriösa kritiker av Islam får ett pris på sitt huvud. Oseriösa kritiker får bara skäll, om de inte blir mycker uppmärksammade, då får de också ett pris på sitt huvud. Yrsa Stenius vill att inga utom etablerade journalister skall ha en mening. Alla andra liksom Estonia skall annars förseglas av staten.

2007-10-01 @ 14:36:10
Postat av: /M

Islamisterna bryr sig nog inte så mycket om kritiken är seriös eller självgod tramsmobbing. Men det finns så många fler muslimer som inte har radikaliserats ...än. Och hur skall det globala samhället funka om vi överbryggar klyftor och vinner hjärtan genom att spotta på dem bara för att vi kan?
För övrigt är ju åsikter om Alex Schulmans blogg rätt överflödiga nu. La commedia è finita, som vi säkert får höra Paul Potts säga när som helst.

2007-10-01 @ 17:25:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0