Alla borde läsa


Det här är nog det bästa blogginlägg jag har läst.

Gräsrötters verklighet >> Teoretiserande luftslottsarkitekter




Kommentarer
Postat av: SC

Känner igen mig, även om det i mitt fall var ändtarmscancer - är stomiopererad, och skall på ny koll nästa vecka. Själv satsade jag egna pengar på egen uppfinning, blev sjuk och fick noll zero noll i sjukkassa. Det finns för många fallgropar för den som inte passar in i den vanliga profilen.
Fy satan för cellgifter, två år efter behandling är mina fötter fortfarande halvsovande.
Fast mina problem kom ju under förra regeringen, så verkligheten är nog inget för politiker. Sitter och pullar med en ny uppfinning ikväll --- Den skall jag sälja utomlands garanterat.

2007-09-22 @ 22:42:01
Postat av: /M

Usch fy fan. Hoppas det är borta för gott.
Det är märkligt att egenföretagare är så socialt utsatta i händelse av dåliga tider. Studenter och arbetslösa är i jämförelse inte etablerade, har inget politiskt eller ekonomiskt inflytande och får typ skylla sig själva för sin situation.

2007-09-23 @ 14:17:57
Postat av: SC

Jo, ändtarmen är borta för gott, och jag kan gå säker mot vissa övergrepp. Studenter som blir sjuk får väl uppmans lämna landet, eftersom CSN säger sig sluta jaga studieskulder utomlands. Tänk om alla fick en medborgarlön i botten som säkerhet - vi skulle få massor av byråkrater som kunde göra annat då.

2007-09-24 @ 00:06:31
Postat av: Pysan :o)

Tackar för berömmet.. *rodnar*
Kram Pys

2007-09-24 @ 09:17:15
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1634

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0