Fusk

Stockholms finansborgarråd har sjukskrivit sig på grund av alkoholproblem. Enligt tidningen Arbetsliv är hon väldigt trendig när hon gör det. Alkoholproblem är enligt tidningen en av de dominerande orsakerna till de senaste årens ökning av långtidssjukskrivningar, även om det inte är direkt synligt i statistiken. Och det är ju ökningen av långtidssjukskrivningarna, och det utanförskap det medför som var en av finansborgarrådets partis käpphästar i valet. Inte nog med att det var ett tecken på inkompetent hantering av individer som egentligen kan arbeta om man nagelfar dem, de fuskar säkert också.

Så kom igen Kristina Axén-Ohlin! Ta några promenader över helgen och börja skola om dig till brevbärare på måndag. Då får du promenera varje dag, och det är bra för dig. Det viktiga är i varje fall att du arbetar. Annars är du en symboliskt laddad del av problemet med det här samhället... enligt den förhärskande, knappt oemotsagda generella sanningen om allting alltså. Eller låter det för hårt nu när det handlar typ verkliga människor?

Kommentarer
Postat av: Tratten

Bra skrivet ~:0)

2007-11-16 @ 13:55:03
Postat av: liberum-weto

Om det är trendigt sjukskriva sig för alkoholproblem, kan väl någon tipsa Anders Borg om det. Han hoppar på allt trendigt, och producerar skatteförslag som verkar ha tillkommit under patologiskt rus, och han nyktrar aldrig till för att inse det.

2007-11-16 @ 15:36:11
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: Medborgarn

Jag önskar att Mona Sahlin kunde följa exemplet, och försvinna från politiken. Och Gudrun Schyman. Dom kunde ju slå sig ihop i ett nytt parti "Kvinnor Som Krökar" (ksk).

2007-11-22 @ 02:46:32
URL: http://medborgarn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0