Tillbaka från jakten

Expressen, back off. Svenskt Näringsliv har rätt. Handels medlemmar har för bra betalt. Redan nu är det svårt att se hur de skall motiveras till att bli ivriga bävrar. Istället sitter de liknöjda och gör ingenting. Utan en dynamisk arbetsmarknad stannar Sverige. Vi klarar oss inte utan det!

Och Expressens snyftledare till trots har Michael Treschow faktiskt också rätt. Svenska direktörer har för dåliga ersättningar. Hur skall man kunna sporra dem till framsynt ledarskap som leder till högkonjunktur och fler jobb för varje bäver om de inte får en ordentlig ersättning för det? Utan ett väloljat ledarskapsmaskineri stannar Sverige. Vi klarar oss inte utan det. Men framförallt behöver Sverige fler banalbloggande direktörer. Med arvoden som inte skäms för sig internationellt. Det är så jävla typiskt sossepresspacket att hålla tillbaka de som har något att ge världen.

Kommentarer
Postat av: Bull

Broder! Naturligtvis har du rätt. Vi måste å det snaraste höja svenska chefslöner - annars kommer våra högkvalificerade svenska chefer att försvinna utomlands. Efterfrågan på medelålders män som talar engelska med småländsk brytning är troligtvis enorm.

2007-03-27 @ 13:02:54
URL: http://bull.kinkig.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0