En jättestor saga

Det var en gång en jättestor man i ett jättestort land på andra sidan av ett jättestort hav. Han hade för vana att skrika TJUVAR och TERRORISTER åt alla som kom i hans väg, och helt sonika slå in skallen på dem. Det var liksom hans sätt att vara, och nog var det ju ändå så att de som utsattes för hans vrede förtjänade den. Han trodde väl också innerst inne att han skulle kunna övertyga folket i staden om att så var fallet ... om det inte var så att han även hade för vana att slå ner små barn och gamla tanter.

Efter några år av detta beteende danade det för honom att alla uppenbarligen oskyldiga offer för hans hämningslöst aggressiva beteende kanske inte såg så snyggt ut i andras ögon. Folk började helt enkelt surna på honom. Goda råd började bli dyra, så han gick och funderade en stund. Sen betalade han någon för att ställa sig på torget ropa ut varningar om att det kan hända att de som jobbar utomhus tappar bort sina pärmar med känslig information. Utomhus är en plats som hotar nationell säkerhet. Så barn och gamla spöken borde inte vistas utomhus heller. För när den jättestora mannen slår ner dem på sitt rationellt urskiljningslösa vis får de honom att framstå i dålig dager. Då är det bättre att barnen stannar inomhus och ger fan i att bli nedslagna. Så det så.


Dagens skiva är Black Grapes - Stupid stupid stupid



Kommentarer
Postat av: Henrik

Haha, vad bra. Man får ju skrattkramp:
"Rapportens andra huvudpunkt går ut på att fildelningsmjukvara gör att regeringsanställda kan riskera den amerikanska nationens säkerhet genom att dela ut känslig information när de laddar ner saker på jobbdatorn."
Ja, och att koppla ihop datorer i nätverk är också farligt eftersom regeringsanställda då kan flytta filer till andra datorer!
INTERNET IS A THREAT TO NATIONAL SECURITY!!!
US Patent Office borde få stryk.

2007-03-17 @ 16:57:34
URL: http://thingsthatbotherme.blogg.se
Postat av: cleo

Ja Du, den mannen...

2007-03-18 @ 11:47:02
URL: http://cleopethra.blogg.se
Postat av: /M

Du känner honom? :)

2007-03-18 @ 12:19:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0