Jävla väder

En del av er kanske trodde att jag skämtade när jag beklagade mig över att inte ha tagit med mig en gummijolle till jobbet igår. Men nej nej nej...



Uppdatering.
Fantastiskt. När jag hamnar överst på DNs twinglylista så gör jag det med ett tvåsekundersinlägg utan några särskilda poänger eller fyndiga formuleringar.

Kommentarer
Postat av: KvinnaFruMamma

Ni verkar ha det lite värre än oss i Hbg. Solen skulle komma på söndag(hoppas det stämmer).
Hopps det gick bra för dig att ta dig till jobbet.

2007-07-06 @ 12:47:03
URL: http://kvinnafrumamma.blogg.se
Postat av: /M

Jag är visserligen inte i Helsingborg, men hela skånska västkusten verkar ha likartade upplevelser av "#?"#!"#? regn nu.

2007-07-06 @ 12:55:28
Postat av: Il Tempo Gigante

Klimaförändringarna börjar göra sig bemärkta. Notera en sak: naturlagarna böjer sig inte för pengar. De struntar i vad vi tror. Och om medierna intresserar sig för dom.
En annan sak: för två år sedan var prognosen att Nordpolens is skulle vara borta om hundra år. Nu är prognosen, att dette kommer att hända om fyrtio år. Vad är prognosen om två år till?

2007-07-06 @ 19:47:25
Postat av: /M

Naturlagarna böjer sig inte för pengar? Stopp och belägg! Försök inte insinuera att det är industrin och annan co2-alstrande verksamhet som ligger bakom klimatförändringarna. Det var minsann en nyliberal ekonom som debunkade all etablerad klimatforskning i sin blogg för några månader sen. Hör sen.

2007-07-06 @ 19:58:15
Postat av: Purgatid

Vad jag inte fattar med klimatdebatten är resonemanget "men det är inte säkert att..." eller "Ja, fast det är ju bara den där skitstöveln Gore som..." eller "ja, fast det finns ju inga klara bevis för att..."
Vad är det där för jävla huvud+sand=sant-resonemang. Räcker det inte med att det finns en misstanke om att vi håller på att sabba hela jävla jordens klimatsystem? Räcker det inte att vi -riskerar- att dö ut på grund av utsläppen? Jag menar såklart inte att man bara skall agera utan att tänka efter, men det finns MASSOR av tecken på att det är vi, människorna, som orsakar den ökande temperaturen. Att rapa "nej, jag vill ha bevis!" kommer ju inte hjälpa något speciellt senare.
Hur skall dessa dårar förklara för sina svältande barn i framtiden, att "nej, vi hade ju inga klara bevis..." är orsaken till att varenda fält är översvämmat?
Jag förstår inte hur de tänker... Jag gör verkligen inte det. För om det var en ofarlig konsekvens att inte göra något åt det, så skulle jag också kräva bevis. Men det är möjligt att mänskligheten går under av klimathoten. Är det inte smart då att se till att minska den allt vi kan?
För att inte tala om de som hävdar att temperaturökningen är naturlig. ÄR DEN MINDRE FARLIG FÖR ATT DEN ÄR NATURLIG DÅ ELLER??
Jävla kötthuvuden.
Om den nu är naturlig, så borde i så fall mänskligheten sätta sig ner och fundera över hur man hindrar den naturliga utvecklingen av en högre temperatur.
Vad man inte bör göra, är att rycka på axlarna som något jävla chipsmongo och bara fortsätta som innan.

2007-07-06 @ 20:36:03
URL: http://erabok.blogspot.com/
Postat av: SC

Den syndaflod som nu drabbar Skåne beror bara på att Ni står Danmark nära och de har inte fyllt alla flaskor med kolsyra ännu. De fossila bränslena tar snart slut och då suger växtligheten snart upp överskottet av CO2.
Vi får försöka tillbedja Re och Helios och alla andra solgudar att den kolsura perioden inte förstör allt för mycket. De omänskliga källorna till CO2 är över 95%, så vi talar om bara några % för mycket -- och när oljan och kolet är slut sjunker CO2 tillbaka.

2007-07-06 @ 23:34:04
Postat av: /M

Själv kör jag på mr fusion
http://www.feagz.pwp.blueyonder.co.uk/bttf/fuscr.jpg

2007-07-06 @ 23:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0