Sorry.

Jag försöker hålla mig ifrån poster som går under bältet, men jag kunde inte hålla mig längre.


Ett nej är ett nej... tills man har frågat så många gånger att det blir ett ja. Eller lite mer tidsenligt uttryckt - tjatsex ftw!1!! Tydligen. Enligt Folkpartiet. Eller om det bara är Cecilia Malmström som vill bli förförd på det viset.

Kommentarer
Postat av: Niclas

Att lyssna är inte fp:s grej.
Nej nej.
Härska och söndra, härska och söndra.

2007-08-10 @ 18:19:03
URL: http://aftonlandet.blogg.se/?c=1181571397
Postat av: Bull

Annars finns ju alltid alternativet att strunta i resultatet av folkomröstningen - det har ju fungerat förut. Eller kanske lägga till ett tredje alternativ. Ja till Euro - men med förnuft. Stureplansförsvaret funkar säkert. "vi fattade aldrig att de menade nej på allvar"

2007-08-10 @ 21:44:56
URL: http://bull.kinkig.se
Postat av: SC

Om politikerna lät folket bestämma körde vi fortfarande till vänster. Euron kommer till Sverige förr eller senare. Det kostar alltid att vara annorlunda och hålla fast vid det gamla.

2007-08-10 @ 23:48:41
Postat av: /M

Högertrafik och valutaunion är äpplen och päron ;)
Jag är inte så förtjust i hypercentraliserad ekonomisk politik för att den inte kan ta hänsyn till lokala förutsättningar som bara påverkar ett 20-tal miljoner människor på ett sätt som "decentralisering" till nationell nivå kan. Jag tror helt enkelt inte på metaforen a rising tide lifts all boats eller att jag har något att vinna på valutaunionen i ett större perspektiv. Men jag skulle ändå ha accepterat ett ja om det blivit resultatet av folkomröstningen... det är så demokratin fungerar, och inte som tjatsexarna vill vill vill.

2007-08-12 @ 13:00:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0