O'er the land of the free and the home of the brave!

Mannen som gav politisk alzheimers ett ansikte, USAs justitieminister Alberto Gonzales förväntas avgå när som helst. Det är synd, men samtidigt bra. Synd för att det var väldigt underhållande att se honom skämma ut sig själv, sitt ämbete och sin arbetsgivare genom att spela dum för att skydda de som ligger högre upp på näringskedjan än honom själv. Till och med hans partikollegor visade sig öppet missnöjda med hans svårslagna rekord i arbetsrelaterade minnesluckor. För att inte tala om demokraterna. Så det var med andra ord inte helt oväntat att det skulle ske när Karl Rove avgick.

Bra för att det verkligen är på tiden att han får ett riktigt jobb på Haliburton eller något annat konglomerat som har spelat så intimt med vita huset att de har korrumperat sönder den fria världens ledstjärna långt bortom det man trodde var möjligt. Han förtjänar en rejäl löneförhöjning för sin utmärkt utförda roll som världens dummaste justitieminister genom tiderna.

Kommentarer
Postat av: Niclas

"Världens dummaste", är inte det ett signum för hela deras administration?

2007-08-28 @ 22:51:39
URL: http://aftonlandet.blogg.se/?c=1181571397
Postat av: /M

Man får i alla fall lätt det intrycket, fast fan vet om det inte bara är en fasad för att man inte skall se all skit de sysslar med i hemlighet.

2007-08-28 @ 23:02:49
Postat av: joel

http://www.truthdig.com/images/eartothegrounduploads/lkgonzo_resigns500.jpg

2007-08-30 @ 11:54:26
URL: http://on.tehintarweb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0