Dagens citat

Hon är en ung kvinna med två små barn. Då är det inte lämpligt att bli partiledare. Jag vill skydda henne från det, säger Paulsen. Detsamma gäller för Erik Ullenhag.


-Marit Paulsen outar Erik Ullenhag som småbarnsmamma i behov av beskydd i Aftonbladet




Nog för att de senaste åren har givit för hand att det finns skäl att dra öronen åt sig när folkpartister säger sig vara omtänksamma, men bortsett ifrån det, är inte Marit Paulsens meritlista när det gäller omdöme och förutsägelser i sina specialområden (nota bene), jordbruk, djurhållning och djurtransporter inom EU skäl nog för att inte följa hennes linje att välja major Björklund?

Kommentarer
Postat av: Sofia

intressant är ju att Jan Björklund också har små barn. Yngre än Cecilias t.o.m. Men det är väl inga problem för en man med hans pondus?
Skönt iaf att Marit i jämställdhetens namn kunde utse även Erik U till småbarnsmamma :)

2007-04-24 @ 22:29:30
Postat av: Rebecca

Varför har hennes kompetens något att göra med om hon är morsa eller inte? Vad är det där för jäkla antifeministiskt statement? Nog trodde jag bättre om Marit än att hon skulle sälla sig till de gamla gubbarna.

2007-04-25 @ 00:46:20
Postat av: /M

Alltså, hon är som vanligt så full av gödsel att det spiller ut genom munnen. Och hon kan inte ha höga tankar om sina partikamraters intelligens om hon tror att de köper att den socialliberala falangen inte kan styra partiet om de har små barn medans den batongliberala kan. Speciellt inte när hennes egna karriär inte bromsades av att ha tio barn. Det där tramset är riktigt äckligt falskt och det är ryggradslöst gollumskt att använda det istället för att stå för sin batongfetisch.

2007-04-25 @ 06:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0