Aha!

Och jag som trodde att det var mitt åldersförfall som hade börjat sätta in... föga anade jag att det var en multinationell, företags- militär- och UFO-konspiration mot mig (och mina kläder ibland).

Kommentarer
Postat av: Laktosmoderat korståg

På spiken! Du tar, som alltid, upp ett viktigt ämne. Denna blogg är bättre än sudoku. Använder den ofta som mental sjukgymnastik för mamma, som hade hjärnblödning för några år sedan, orsakad av långvarigt alkoholbruk, antagligen orsakad av att hon hade svårt att förhålla sig civiliserat till sådant du markerar. Det har gjort att hon för alltid, partiellt är kvar i ett själsligt ingenmansland, befolkad av syskon som inte finns, grannar som kanske funnits någon gång, och ett och annat knytt. När det blir för jobbigt att hänga med och diskutera värdlar som inte är för mig, kan jag hitta smidiga övergångar som får henne att kvista över till oss en stund i din blogg. Tack för det! Keep on!

Till saken: En sak som gör mig riktigt förbannad är att Arla nödvändigtvis måste blanda in plastlock ö h t i sin dofilusförpackning! VARFÖR kan inte den säljas i helpapprad tetra, som dugt åt hederlig mjölk, fil, youghurt, etc. sedan eldkvarn brann, när tetrapak fick sitt patent???

2007-04-27 @ 06:54:17
Postat av: cleo

Det värsta är skinkförpackningar, med en flik där det står "öppna här" och det inte går att få isär den förb-e fliken. Detta, och att jag fick 39 på diverse vuxenpoängstestet som florerar i bloggosfären får mig att inse att jag är faktiskt medelålders, det är inte ett skämt längre. GÖtapetter. Mercy, mercy!

2007-04-27 @ 08:07:05
URL: http://inredningsbloggen.blogg.se/
Postat av: /M

Laktosmoderat korståg ... Jag försöker få Kapten Stofil att ta kontakt med Linda Rosing för att få Unika partiet att föra upp detta på sin dagordning. Något måste göras!


cleo ... Jag kollade om en elvaåring kunde få upp en skinkförpackning utan verktyg. Det kunde han inte, så du är säker ett tag till!

2007-04-27 @ 10:10:34
Postat av: SC

Min två-åring får upp alla förpackningar, och han följer absolut inga beskrivningar eller tillsägelser. Jag ser fram emot att han blir äldre, och får problem.
Frågan är varför man konstruerar förpackningar för småbarn, men inte äldre. Eftersom spillfaktorn finns för alla åldrar, måste sanningen ligga i att om vi spiller ut innehållet måste vi köpa mer.

2007-04-27 @ 16:16:14
Postat av: /M

Jag ser framför mig hur nästa steg i användarvänliga förpackningar blir färgpatroner som exploderar när man öppnar paketen. Då vet man att de inte har öppnats innan. Och färgen får man bort med ett speciellt tvättmedel som man kan köpa billigt mot kupong på AGs Favör.

2007-04-27 @ 17:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0