When pigs fly?

När jag var ute förut fick jag se en flock grisar flyga förbi...

Kommentarer
Postat av: Paul Valö

Av någon anledning förväntade jag mig att länken skulle leda till en bild på en polishelikopter.

2006-09-29 @ 00:04:51
URL: http://paulvalo.blogspot.com/
Postat av: /M

Nu skrattade jag till så hårt att det kom dregel på bildskärmen

2006-09-29 @ 01:18:17
Postat av: Purgatid

Citat och kommentarer.

"Det skriver i dag folkpartiets integrationspolitiske talesman MAURICIO ROJAS."

- Varför är hans namn skrivet med kapitaler? Är det för att göra läsaren extra + + superuppmärksam på att det inte är ett svenskklingande namn? Typ som om det skulle få mer trovärdighet för att en utlänning kritiserar SD-fientliga grupper?

"På ett snarast kränkande sätt har Sd:s väljare beskrivits som mindre värda, halvidioter som inte förstår någonting, obotliga rasister fyllda av hatkänslor. Detta är ett föga rättvist synsätt som bara manar fram en ännu starkare reaktion mot "etablissemanget"."

Äter författaren mycket knark väldans ofta? Hur i hela Rosenbad tror han folk funkar? Om den generella uppfattningen att SDs väljare är halvidioter, så kommer ju så klart inte det motivera folk att rösta på dem. Jag menar; tror han att folk tycker det verkar som ett trevligt parti, om allt folk får höra om dem är att de är halvidioter?

"Sd är i själva verket ett populistiskt vänsternationalistiskt parti med en restaurering av ett etniskt homogent folkhem som bärande vision."

Jaha, du menar... Typ som nazister?

"Begrepp som nazister eller rasister är också felaktiga vad gäller sd"

Nähä, okej... Uh.

"utan en gemenskap baserad på likhet och djup samhörighet, en varm och solidarisk familjekänsla"

Bortsett från en miljon av de som bor här då.

"Det är kränkande att beskriva sverigedemokraternas väljare som obotliga rasister."

Ojdå!

"Vad de bevisligen står för är en oförblommerad assimilationspolitik och därmed för en politik baserad på etnisk intolerans."

... men du sade ju nyss... ?

"Dessutom riktar Sd alltmer udden mot vad de kallar "massinvandring av muslimska folkgrupper" och driver en klar islamofobisk linje."

Ja, det är ju helt klart inte rasistiskt. Du har rätt, det verkar solidariskt att utestänga en hel religös folkgrupp i strid med den grundläggande principen för demokrati... Mmm...

2006-09-29 @ 03:34:44
Postat av: Joel

"Sverigedemokraterna är snarare ett parti som vädjar till folkhemskänslor liknande dem som mobiliserades av Per Albin Hansson."

det är ju det jag sagt hela tiden..
sen att det flitigast använda citatet från Hansson inte har med beredskap att göra utan lyder "sverige åt svenskarna" tyder på att folkhemssocialdemokratin är/var förbannat rasistisk, men det är lite hemligt.

2006-09-29 @ 05:16:37
URL: http://on.tehintarweb.se
Postat av: /M

Purgatid, svaret på den första frågan är att det är så Expressen skriver inledningar till debattartiklar.

På den andra frågan så -tror- jag att han menar att sd är ett populistiskt missnöjesparti som vinner röster på folks förakt inför etablissemanget, och att det synsättet från etablissemanget bara spär på det föraktet.


Resten av punkterna - precis. Rojas hjärnsläpp sägs vara av kronisk natur. Den enda logiska motivation jag kan komma på för just det här hjärnsläppet är att han vill tona ner rassesnacket för att sen etablera folkpartiet som det borgerliga alternativet till sd: Vi ser ditt missnöje, vi är inga sossar, vi har batongen i hand och vi sitter redan i riksdagen.

2006-09-29 @ 14:28:54
Postat av: Purgatid

Jag vidmakthåller mitt argument för att knark är orsaken.

STOPPA KNARKET!
(kopiera det här till din hemsida, communitysida, blogg eller partipolitiskt prgram)

2006-09-29 @ 14:31:40
Postat av: /M

Joel, med dagens ögon ser folkhemmet i dess mest nitiska form (ironiskt nog) ut som ett brunt barn av sin tid. Med dåtidens ögon såg det nog mest ut som omtanke och välvilja. Sverige var ett fattigt land och väldigt många levde i misär. Och på den tiden tror jag nog att Sverige var ett tillräckligt homogent land för att den typen av retorik inte skulle höja några ögonbryn. Men vägen till helvetet är ju som bekant stensatt med goda föresatser. Och när sd sjunger folkhemmets lov skall man ifrågasätta var deras sentimentalitet bor.

2006-09-29 @ 14:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0