Dagens Citat

Jag är inte intresserad av bögfrågor och sympatiserar inte med bögkulturen. Naturligtvis tycker jag att andra får leva sina liv som de behagar.


Peder Lamm har funnit gränsen för sin vakna nyfikenhet och  fattat pennan igen.

Kommentarer
Postat av: Mulciber

Är det sant att den mannen INTE är gay? Jag hade kunnat satt en månadslön på att han var bög. Jaja, gaydarn kan ha fel ibland.

2006-12-20 @ 11:55:23
Postat av: Purgatid

Även om jag tycker att han gör väldigt konstiga paralleller mellan homosexualitet och nekrofili, pedofili, så förstår jag ju ändå att han är upprörd. Det är inte roligt alls för en heterosexuell man att bli sedd som homosexuell. Hans syfte är ju att attrahera kvinnor, inte män, och om han då uppfattas som homosexuell så skadar det hans privatliv.

Vilket inte är okej alls i min mening. Han utmålas ju för att vara något han inte är. Och även om parallellerna med nekrofili och pedofili är helt sanslöst konstiga, så funkar ju själva poängen.

Han är inte homosexuell, och skall därför inte utmålas som sådan. Precis som jag inte vill bli utmålad som nyliberal, vilket jag inte är.

Eller varför inte heterosexuell, vilket jag inte heller är. Det är inte okej att antyda saker om människor läggning på det sättet. Det spelar ingen roll om samhället har dispositionen att homosexuella och heterosexuella har samma värde och samma rättigheter.

Det är ändå inte okej att påpeka något om någon annans sexualitet. Inte i min mening i alla fall.

2006-12-20 @ 18:49:09
URL: http://purgatory.blogg.se/
Postat av: /M

Jag har inte sett programmet, men från referatet i Aftonbladet låter det som om någon har lyssnat på hans röst och sagt att rösten har en hög fjollfaktor. Att som mångårig offentlig person reagera på det viset då är rätt gay.

2006-12-20 @ 19:53:50
Postat av: /M

Fast inte på det sexuella viset.

2006-12-20 @ 19:54:08
Postat av: /M

Inte för att det vore något fel i det sexuella viset.

2006-12-20 @ 19:55:22
Postat av: Anonym

nu har jag inte sett programetr ifråga..
men folket på flashback förvånar sldrig

"Denna Palmlöf, ett ondskefullt PR-snille, som vet vad som kittlar SVT-cheferna. Som nu fått böglobbyn på sitt bord: ett program utan innehåll och som endast är till för stockholms kulturmaffia, och som endast och programmatiskt vill spotta på allt som normalt folk håller heligt."

2006-12-21 @ 02:13:10
Postat av: /M

Bättre reaktion, någon dag senare:

"Vill man slå ett slag för homosexuella måste det kunna ta sig andra uttrycksformer än att ett program ringer upp människor och kallar dem för ?bögiga?. Vad är det för larv!"

2006-12-21 @ 12:46:32
Postat av: Purgatid

Ja, precis.

Jag ser ingen korrelation mellan framlyftandet av en sexuell läggning, och att förolämpa andra människor. Och jo, jag tycker definitivt att det är förolämpande att antyda att någon har en sexualitet de inte har. Oavsett vilken det är.

2006-12-21 @ 16:53:14
URL: http://purgatory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0