Jamendåså

De åtta övervakningskamerorna var tillfälligt ur funktion pga grafikkortsstrul när säkerhetsvakten sägs ha misshandlat en kroggäst utanför Café Opera. Det kan man ju sympatisera med. Vem har inte haft grafikkortsstrul precis när det räknas som mest? Så nu är det väl bara att åtala gästen för våldsamt motstånd och hoppas att han är dryg typ som är politiskt aktiv i något ungdomsförbund vi inte gillar så har vi vinterns rättegångssåpa med magiskt synkroniserade vittnesmål och förbestämd utgång kirrad.

Kommentarer
Postat av: ban~ken

Kroggäst? Du menar djurgårdaren! Enligt den första rapporten uppstod bråket när den avvisade insisterade på att hämta sin halsduk i Djurgårdens grälla färger. Jag är beklagligt okunnig när det gäller sport men finns det inte även ett fotbollslag som heter Café Opera? Klart det blir "grafikkortstrul" när fotbollshuliganer ska göra upp.

2007-10-31 @ 08:00:22
URL: http://dasai.blogsome.com
Postat av: /M

Jag har hört talas om att det skall finnas rivalitet intill osämja bland människor som tycker om att se på när andra människor motionerar.

2007-10-31 @ 11:12:59
Postat av: liberum-weto

Folk som ställer sig i en lång kö, passerar testosteron uppumpade biffar, super sig fulla till 20 ggr priset på ekvivalent fylla hemma, kanske också har något fel på sina grafikkort. Eller kopplar jag fel?

2007-10-31 @ 12:37:06
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: /M

Drivrutinen är inte kompatibel med var du Vistas

2007-10-31 @ 12:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0