roflosv

Det här kommentarsfältet hör till det roligaste jag har läst på internettuberna. Tårarna och guds indignation bländar mig!

Varmt tack till Bull för att han länkade bloggen.

Inte förvånad

Det här förvånar mig inte så mycket t.b.h. Mitt intryck av Bodis är att han alltid har haft svårt att dra gränser mellan sin roll som folkvald och privata intressen. Det är fortfarande ovärdigt och under all kritik, men det förvånar mig inte.

Dagens Fråga

Om man tänker sig att de fyra åtalade kring The Pirate Bay hade friats helt och det några dagar senare lyftes fram att domaren även var en aktiv uppladdare där, tex "knaverlisa", hade det då varit lika touch and go på frågan om delikatessjäv?

Nu räcker frågeställningen inte riktigt till eftersom Norström dessutom låg bakom det suspekta tillslaget mot Bahnhof 2005. Säga vad man vill om Norströms etik, men Berlusconi hade i alla fall uppskattat hans sicilianska stake.

Kärlek

Visste du att jag inte bara är sur och vresig? Jag älskar Korseld med Sanna Rayman och Katrine Kielos: en vuxen dialog (trialog?) som tar både gästen och samtalet på allvar. Programmet är ett samarbete mellan Aftonbladets och Svenska Dagbladets ledarsidor och saknar helt konfliktdramaturgi. Gud så skönt!

Fram tills idag har de bara intervjuat Östros och Schlingmann, men jag är ändå helt begeistrad. Fy fan vad jag har saknat något sådant!

mer spam

Much to think about excellent web-site!! On a purely personal level "what is Love" section gave much insight into this complex subject.


Han måste mena "saker som stör mig".

Sluta mörda oss

Signaturen Maria Lund (!!!!) lämnade det mest vrickade kommentarsinlägg jag har sett. Jag måste dela med mig av det, men på grund av dess natur har jag censurerat [snip] bort bitar som kan identifiera de personer som han/hon talar om. Jag funderade på om jag skulle formatera texten för att göra den mer läslig, men beslöt mig för att posta den som den är skriven.

Mycket nöje.





SKATTESMITTAREN "[snip] GÄNGET" visar sig vara organiserade pedofilia
Både Skatteverket och Försäkringskassan luras genom erfarna bedragare som exempelvis [snip] lyckades att registrera sig äldre i vissa områdena, samtidigt driver något annat som lanseras yngre i några s.k. "kinky" områdena...
<img src=http://nyheter24.se/multimedia/dynamic/00059/kassan59894w.jpg><img src=http://www.resume.se/internal/cimg!0/tg2j52l8wepenoxqxai8c2vfnevpoyp.jpeg>
Sanna namnet (!?) minns inte han heller, numera har han ett tillfälligt leg/tilllfälligt uppehållstillstånd som visar sig påhitt namnet: [snip]
Man undrar: "Det är inte svårt att gissa att vara myndig räcker exempelvis att starta eget, registrera sig i Skatteverket , men vad hjälper att visa sig som 19?"
Han svarar såhär "Det är bonus att använda ID som skulle vara 19-årig" Han är gay, importerad från Danmark och menar att det är vinnande att visa ett leg som 19 på nätet så att tjäna (!) bättre...
Jo, han döljer inte sanningen vad han sysslar med. Gay [snip] visar sig vara yngre för att få locka fler kunder
Samtidigt visar han sig vara internationell efterlyst bedragare i hela EU-områdena, exempelvis en engelsspråkig källa avslöjar den manliga horans sanna yrkena såhär:
Scammers from Turkia who were been smuggled into the EU:
Turco-citizen Criminal Gay whoore [snip] born 1990, pers.number [snip] dossier No [snip] at Migration Board of Sweden.
Address: c/o. [snip] och [snip]
[snip].
[snip]
`-´
Bedragaren [snip] är verksamma i ghetto-områdena i Stockholm
[snip] JB falska firmskylten använts som en kondom så att bedra myndigheterna på legaliserade sättet...
Man lurar myndigheter genom att visa sig vara svensk och ung. [snip] gillar att bedra offentliga områdena och han avslöjar sina favoriter som Försäkringskassan/Folksam.
Han är fräckaste typne av pedofil och använder alla grymma medel/metoder. [snip] har en vitt skåpbil och genom denna skåpbil jagar han småbarn. Han berättar hur den bilen funkar att vara verksamma(!) och kallar sin bil "mobilized bordello", visar sig vara en cynisk erfaren brottsling. Om hans berättelser är sanna, åtminstone tionde del skulle vara sann, då betyder att han redan offrade hundratals barn över hela Sverige.
[snip] arrngerar även falska körkort och det är inte svårt att gissa att han har flera olika typ av körkort under olika namn.
Han själv tillägger att han har massa offer i Danmark också eftersom hans prostituerade (låtsas) mamma kommer från Danmark och hon också befinner sig illegallt i Sverige.
[snip][snip][snip]
[snip] Swedbank samarbetar med pedofiler och skyddar deras extra konto exempelvis [snip] har något nr att lura myndigheter: [snip] plus [snip] plusgiro [snip]
Pedo-marknaden styrs av låtsas städ-tvätt services exempelvis [snip] är en av dem som stödjer [snip] t.o.m. får man sytsmatisk lön under anställningsnr 2 och pengarna sätts på ovan nummer på Swedbank.
Herrens adress som ligger bakom pedo-kriminella:
[snip] (pers.nr. [snip]),
[snip]
[snip]
Fax [snip][snip], VD/Högst Ansvarig på den ökända pedofilia/skandalen, bakom den vita skåpbilen Fax [snip] [snip] [snip] också fixat/exakta som chefens pers. nr. -samma: [snip]
Fint! Legaliserat!- Vad borde Interpol göra nu?
- Jo, något helt akut-nödvändigt! Utvisa den s.k. Criminal [snip]
[snip]
[snip]
#¤#¤#¤
Anti-fraud Movement&Anti-paedofilia Movement

================================
================================
===============================


+7 orelaterade blogglänkar

Ett gapskratt till

Och här är dagens gapskratt.

Sossarna har med hjälp av Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin lyckats schabla bort ett öppet mål med alla motståndarbackar i utvisningsbåset i dagsläget enligt demoskop. Epic fail räcker inte till som begrepp för att beskriva deras bedrift. För det stannar inte där.

Enligt opinionsundersökningen åker centern och kristdemokraterna ur riksdagen och gör vänsterblocket till största block, men med en minoritet som gör sverigedemokraterna till vågmästare.

S+V+Mp: 45,2
M + fp: 42,8
Sd: 4,2


Maud har nästan lyckats utplåna sitt parti trots att det sitter på en av de fetaste partikistorna i världen. Göran försöker fortfarande jämka mellan verkligheten och galna bigotter. Och Mona har tillsammans med Wanja tappat en av de största opinionsmajoriteterna någonsin och givit Sverigedemokraterna en biljett in i hetluften. Min egen projektion av hur partierna kommer att ta till sig det här resultatet är ... vi kör på som vanligt och hoppas på det bästa bwahahaha!

Dagens gapskratt

Dagens gapskratt bjöd DN Opinion på. Inläggsförfattarna har tydligen anammat de litterära teorier som menar att läsaren skapar textens betydelse när de tolkar den refererade rapporten. De tar samhällsdebatten till en dadaistisk nivå som jag är säker på att Alfred Jarry hade uppskattat mellan sina absintshots med en droppe bläck i.

Bloggen adventskalendern benar upp den sprattlande fisken på ett förnämligt sätt!


Tack grabbar. Ni förgyllde min dag med er ideologiskt motiverade dyslexi!

RSS 2.0