Måtta

Är det svårt att komma på något bra att skriva om som ledarskribent? Per Gudmundson skriver om ett nätverk av människor som vill leva i extrem harmoni med naturen. På stenåldersvis alltså. Sen gör han mer eller mindre långsökta kopplingar till skolmassakern i Finland och UNA-bombaren i USA. Även om han erkänner att stenåldersmänniskor kanske inte kommer att använda automatvapen underblåser han rädslan för det främmande och antyder att de här attityderna är ett hot mot vår civilisation. Men alltså. Det rör sig om drygt hundra personer! Måttlöst måttfulla personer, men ändå inte fler. Günther hade fler besökare på sina spelningar ffs! Och jag själv är seriöst mer störd och oroad över dem.

Kommentarer
Postat av: liberum-weto

Jo, PG har rätt att dessa människor, ofta bara tar en viss tid i enkla förhållande, men vad gör det. Det är snälla trevliga människor så vad är problemet? Det är klart de köper ju inte Svd. Galningar brukar anse sig missförstådda, och det är naturligt. Det blir också galet, om man försöker få alla som vill leva helt naturligt, att var galningar. Ibland förstår man inte hur ledarskribenter kan skriva så onaturligt galet.

2007-12-01 @ 12:50:35
Postat av: /M

Folk som lever ur hand i mun kan varken bygga civilisationer eller störta de som redan finns. Nu kan man i alla fall åka till Nacka istället för Borneo för att titta på folk som lever på gränsen till utrotning.
Det är helt galet praktiskt!

2007-12-01 @ 13:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0