beef



Skulle du ställa dig mellan två punschrusiga ungmoderater, som högröda i fejan vill slåss över ett stycke bränd nylon från Kina? Själv skulle jag ställa mig några meter därifrån, i en bra vinkel, och titta på det med kamera i hand. "Han sa att din flagga är så fet att den har ett eget postnummer". "Han sa att din flagga har suttit på alla flaggstänger i stan".

Kommentarer
Postat av: cleo

Håller med, visst är "Let´s dance" urbra! Men det var lite så, att alla förändrignar Bowie gjorde ansågs fräcka,utom när det blev lite disco av det. Och nu, sett med perspektiv, inser man att han överglänste all disco och var högst personlig och sin egen stil även då. Nej, jag har ingen turbanbild, tyvärr! ;-) Önskar att jag haft det, för det var en speciell tid i mitt liv. :-)

2007-03-06 @ 14:00:47
URL: http://cleopethra.blogg.se/
Postat av: /M

Det blev nog extra skämmigt för att alla gillade honom då. Han var inte ens egna misanpassade hemlighet. När han stod i hela världens spotlight kanske det kändes som om han övergav de som verkligen levde med honom. Jag svamlar bara eftersom jag inte är äldre än att jag upptäckte honom när Let's Dance kom :)

2007-03-06 @ 14:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0