Långt ner i foliehatten

En bullshit-artist träder fram och presenterar ... samma gamla försök till dimridåer som tidigare. Yada yada yada, utländsk trafik yada yada yada inte intresserade av dig yada yada yada go back to sleep. Men oavsett vad de är intresserade av så kommer de att avlyssna dig och mig. Det går inte att undvika. Det är tekniskt omöjligt att inte avlyssna alla för att få tag på den information de säger sig vilja komma åt.

Den som sållar det insamlade materialet kan vara en tjänsteman eller en maskin, men dina privata kommunikationer kommer att finnas sparade för granskning. Och det är en kränkning av den personliga integriteten som Sverige har åtagit sig att respektera i och med undertecknandet av deklarationen för mänskliga rättigheter.

Så Anders Wik, ta dina runkfantasier om ett svenskt echelon och informationsutbytesprogrammet med en eller flera av USAs underrättelseorganisationer (som för övrigt är i full gång sen länge) och bunta ihop dem med dina lögner om selektivitet och integritet och kör upp dem så långt att inte ens MUST hittar dem. För du och de dina har inget i ett fritt samhälle att göra. Ni kan inte stå som garanter för vår frihet när ni gör ert bästa för att reducera den.




Andra bloggar om:

Kommentarer
Postat av: ef

OT men, du borde dela upp din text i fler stycken. Det var tungt att läsa dethär när det bara var ett enda stycke.

2007-02-05 @ 23:32:44
URL: http://eatfrog.blogspot.com
Postat av: /M

Jag tyckte inte att texten var så lång att det var något problem. Är det bättre nu?

2007-02-05 @ 23:36:07
Postat av: ef

Mycket bättre nu. :-)

2007-02-06 @ 00:51:05
URL: http://eatfrog.blogspot.com
Postat av: Anonym

Allvarligt, lever ngn i illusionen att FRA inte övervakar internettrafiken idag?

2007-02-06 @ 03:20:06
Postat av: Purgatid

Jag är rädd.

2007-02-06 @ 08:32:32
URL: http://purgatory.blogg.se/
Postat av: /M

Jag tror att man budgetmässigt kan dra slutsatsen att FRA inte avlyssnar kabelbunden trafik i den utsträckning de vill göra. Det blir väldigt dyrt.

2007-02-06 @ 10:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0