Visste du...

Visste du att Anna Sjödin kör för fort med ett hemligt syfte? Visste du att hon även har setts i skinnkläder, med matvaror i snabbköpet och resandes med flygplan? Visste du att Anna Sjödin hatar miljön och vill att alla barn och kaniner dör i översvämningar? Visste du att det är en global konspiration där även Christer Sjögren och E-Type ingår?




Andra bloggar om:

Kommentarer
Postat av: Dan (gearhead)

Är det nåt speciellt med kaniner eller? Nästan alltid när det relateras till översvämningar i ett grymt hänseende så är det kaniner som skall sätta livet till för att göra det hela övertydligt.
Vad har kaninerna gjort för ont va? Jag anar en konspiration...även inom det...
eller nåt :)

2006-11-16 @ 15:57:25
URL: http://vardaglighet.blogspot.com/
Postat av: Bull

Matvaror i snabbköpet? Skumt...
Jag har för övrigt hört att även Robert Wells, Elisabeth Höglund och Stefan Holm är inblandade.

2006-11-16 @ 17:05:57
Postat av: /M

Dan, jag vet inte vad det är med kaniner som gör dem till måltavlor för ondska. Det är mitt CIA-implantat i hjärnan som får mig att skriva om dem när illuminatisatelliten skickar signalen.


Bull, missade du krigsrubrikerna i snaskpressen som deklarerade att jorden går under pga skinnjackor och matkassar? Det är också en konspiration. Och Elisabeth Höglunds hår får mig att tro att hon är kommunikationsnavet i det mörka miljöhotets konspiration. Men tala inte om det för någon.

2006-11-16 @ 19:53:48
Postat av: Bull

Jag måste ha blinkat. Angående Elisabeth Höglund tiger jag som muren. Mig kommer de inte åt. Jag har fodrat min mössa med aluminiumfolie.

2006-11-17 @ 10:20:56
URL: http://bull.kinkig.se
Postat av: Tor

... att kaniner är lite retande för oss? De är ulliga och gulliga och många har dom som husdjur. Samtidigt går det ju rykten om att de har en helt sjuk sexdrift. De blir genom den okontrollerbara sexlusten helt enkelt övergångsobjektet som får liv mot vår vilja.

Det är enkelt att ta livet av dom för att dom är så harmlösa. Samtidigt tar vi livet av dom då detta ger oss ett utlopp att i fantastin hantera det skrämmande i deras sexdrift. Vips, instant ångestreducering.

En känd litterär gestalten som misslyckades med "kanindilemmat" är Lenny i Möss och människor.

Så det så!!! Eller ;-D

2006-11-29 @ 20:16:17
URL: http://tor.blogg.se
Postat av: /M

:|

Visste du att psykoanalys-teoretiker inte bör sitta ensamma på sin kammare när de skriver sina texter?

2006-11-29 @ 20:26:24
Postat av: Tor

Hahaha! Jag väljer att INTE ta det som en invit... Nu ska jag återgå till mina ickedynamiska böcker som tjänar syftet att väga upp "de sexfixerades" inflytande på min stackars hjärna.

2006-11-29 @ 20:57:49
URL: http://tor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0