Ett gapskratt till

Och här är dagens gapskratt.

Sossarna har med hjälp av Mona Sahlin och Wanja Lundby-Wedin lyckats schabla bort ett öppet mål med alla motståndarbackar i utvisningsbåset i dagsläget enligt demoskop. Epic fail räcker inte till som begrepp för att beskriva deras bedrift. För det stannar inte där.

Enligt opinionsundersökningen åker centern och kristdemokraterna ur riksdagen och gör vänsterblocket till största block, men med en minoritet som gör sverigedemokraterna till vågmästare.

S+V+Mp: 45,2
M + fp: 42,8
Sd: 4,2


Maud har nästan lyckats utplåna sitt parti trots att det sitter på en av de fetaste partikistorna i världen. Göran försöker fortfarande jämka mellan verkligheten och galna bigotter. Och Mona har tillsammans med Wanja tappat en av de största opinionsmajoriteterna någonsin och givit Sverigedemokraterna en biljett in i hetluften. Min egen projektion av hur partierna kommer att ta till sig det här resultatet är ... vi kör på som vanligt och hoppas på det bästa bwahahaha!

Kommentarer
Postat av: David

Det vore naivt att inte förstå att om dessa för alliansen strålande siffror skulle bestå till valet 2010, ja då skulle taktikröstning komma fram. Dåvarande Vpk var i flera val under gränsen i opinionsundersökningar före valet, men då kom taktikröstande socialdemokrater till hjälp - även kallade "kamrat fyra procent".Det verkligt intressanta med undersökningen, förutom Socialdemkraternas fall, är att Alliansen skulle vinna regeringsmakten även om ett parti i konstellationen föll ur riksdagen (vilket knappast lär hända).

2009-04-04 @ 16:44:40
Postat av: /M

Taktikröstning skulle rädda kvar centern, men knappast kristdemokraterna. Men faktum kvarstår att Mona och Maud har gjort stor skada i sina respektive partier... och de lär köra på som vanligt ... och bana väg för Sd :D

2009-04-04 @ 16:51:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0