Gnaa

Det var den semestern. Imorgon är jag hemma igen, men känner märkligt nog inget behov av att gnälla på saker och folk som sabbar min matro. Nåja, man får väl se vad som händer med det här marginala hörnet av interwebben.

Kommentarer
Postat av: Bull

Du har troligtvis drabbats av försommar. Det går ju knappt att vara arg nu... Och om man är det så kommer det någon jävla koltrast och sjunger och så står man där och dumflinar. Det är en tung tid för cyniker. Men det går över!

2008-05-13 @ 17:43:51
URL: http://bull.kinkig.se
Postat av: Purgatid

För er kanske, för en erfaren cyniker/pessimist kan man alltid störa sig på att solen är så jävla optimistljus, och skriker ned sitt gula jävla ljus över hela jävla världen som en neoliberal Randiansk folkpartist. Mrawwwrgh. För att inte tala om alla köttsliskiga lättklädda jumbomiffon som nu dallrar omkring ute som om någon vill se deras blekslaskiga lekamen. Till råga på allt så kvittrar fåglarna, hela jävla tiden. Varenda morgon väcks man av dessa hjärndöda kulsprutekvittrare, helt ovetande om världens kommande undergång i händerna på profithungrande överkonsumerande kapitalistdårar.Argh!

2008-05-16 @ 01:33:20
URL: http://purgatory.blogg.se/
Postat av: liberum-weto

Bull har helt rätt - Vi har en årsrelaterad nedgång i gnäll, som kan behöva lite sämre väder för att återställas. Har själv helt tappat intresse för att gnälla på blogg -- min blogg är nog nedlagd nu.

2008-05-17 @ 11:16:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0