Ha ha ha

Eliot Spitzer, som fastnade i en lyxprostitutionshärva (se posten nedan), blev först misstänkt för korruption efter några ovanliga banköverföringar. Han fick då sina aktiviteter spårade och sin telefon avlyssnad med stöd av en ganska ny lag som ger polisen rätt att genomföra sådana aktiviteter mycket friare än tidigare. En lag som .... håll i er ... Eliot Spitzer drev igenom i sin iver att bekämpa brottslighet. How does it make you feel, som det sjöngs en gång i tiden?

Alla har något att dölja, utom jag och min apa.

Så, hur länge dröjer det innan tex Bodström hamnar högst upp på skampålen när hans övervakningssamhälle har slagit igen burdörren bakom oss? Den som själv har nåt att dölja ropar på förstärkt polis, som det sjöngs en tredje gång i tiden.

Kommentarer
Postat av: Liberum-weto

Tyvärr finns skillnader. Sverige är så litet att myndigheter aldrig arbetar självständigt, utan alltid kan övervakas. Dessutom vill Bodström inte ha burhöns, han vill ha frigående - övervakade - höns --

2008-03-13 @ 11:06:28
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: /M

En stor bur är också en bur. Och ingen övervakar ju försäkringskassans förtroendeläkare trots att deras uppdrag är mer ekonomiskt och politiskt än medicinskt.

2008-03-13 @ 16:19:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0