Dagens citat

Aftonbladets kulturredaktions syrliga Holsteinkommentar fick mig att minnas följande klotter i en skrynklig Metro jag läste på bussen för ett tag sen (fritt ur minnet):

Johan Staël är ett jävla sär

hur i hilvide hamna han här?




Kommentarer
Postat av: JET

I sin spalt i Metro igår hävdar Stälet att det bara är vänsterfolk som hackar på honom och det mest för att de inte har nån humor. Tjena. Det skulle möjligen håll om det inte var så att varje någorlunda nyanserade människa - från vänster till höger - tycker att han är en enkelhjärnad idiot. Och han har fanimej aldrig visat minsta exempel på humor i sin spalt (utom möjligen om det är så att allt han skrivit hittills skulle vara en briljant parodi på smalspåriga libertarianer som tror att marknadens osynliga hand löser precis alla problem i hela världen).

Han är kändiskolumnens Magnus Uggla; provocerande för att han är så uselt enfaldig, inte på det sätt han sjäv inbillar sig att han är.

2008-02-13 @ 10:24:49
Postat av: /M

Jag inbillar mig att det är personer som genomskådar honom som en vansinnig con-man som klagar på honom. Men jag skall ju förstås erkänna att jag inte har någon humor och förstår inte skämtet när han likt historiens blodigaste diktatorer vill förbjuda de politiska åsikter som går stick i stäv med hans.

2008-02-13 @ 11:21:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0