Förrädare

image402


Sveriges riksdag är befolkad av idel quislingar.

Enligt en rundringning som Computer Sweden har gjort kommer avlyssningsförslaget, det största enskilda och generella övergreppet på individens integritet i historien att klubbas igenom när det kommer upp i riksdagen igen.

Ni arbetar för oss, inte mot oss. Ni har ingen rätt att parasitera på våra privatliv. Ni har ingen rätt att göra en sån inskränkning på vår integritet. Ni har inte rätt att ta de största steget mot avskaffandet av frihet och demokrati innan gevärspiporna riktas mot oss.

Det finns ingen annan term än quisling som passar. Ni är förrädare och borde låsas in på livstid utan möjlighet till kommunikation med yttervärlden.

Förrädare.

Förrädare.

FÖRRÄDARE!

Historien kommer att döma er hårt.

Kommentarer
Postat av: /M

Ja, jag tar diktaturfasoner och spionrunkande idiotledamöter personligt. Och nej, det här förslaget är inte jämförbart med att lyssna på radiokommunikation för att kolla vad Ivan sysslar med. Och nej, man kan inte ha ett sorts spionsamhall för överblivna åsanissespioner från kalla kriget när kostnaden är landets frihet. Med såna vänner behöver man inga fiender.

2008-04-17 @ 17:04:26
Postat av: Dennis Nilsson

Totalitära regimer förgör sig själva inifrån, för eller senare.

Ett samhälle som bygger på högmod och misstro, misstror sig själv, och har därmed sått fröet till sin egen undergång.

Det borde våra politiker ta till sig.

Det är det legenden om Atlantis handlar om. Kanske någon i forntiden ville att vi i framtiden skulle ta lärdom av deras misstag och inte upprepa dem.

2008-04-17 @ 21:16:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0