Visste du...

Visste du att fd försvarsministern Mikael Odenberg har smeknamnet Prinsessbakelsen internt här på bloggen? Det säger en hel del så att säga. Men inte mer än att Odenberg själv så småningom hade vetat om det (även utan att jag hade avslöjat det) om hans arbete för vår frihet och personliga integritet hade fortgått. Vilket det förmodligen gör även utan honom.

Kommentarer
Postat av: SC

Hellre en tomhylsa än blindgångare som försvarsminister. Eftersom Odenberg läcker uppgifter som ett såll till pressen, så kan man ju undra vad som läckt om han fått tillgång till FRA. Det är en motsägelse att ha ett försvar för vår frihet, när man samtidigt tar bort all frihet genom övervakning.

2007-10-07 @ 16:13:12
Postat av: /M

Blindgångare, det var elegant. Mycket snyggare än prinsessbakelse. Fast jag hade ju bestämt mig för ett tvetydigt lyteskomiskt inlägg, så jag snor inte blindgångaren av dig. Men du borde verkligen ha en sån där elektronisk dagbok som Barbro Hedvall kallar dem :)

2007-10-07 @ 16:30:12
Postat av: SC

Kan jag bidraga till ett starkt försvar av vår frihet (utan försvarsmakt) så får Du gärna ta hand om alla blindgångare jag producerar. Nä, jag trivs bättre med att kommentera andras dagböcker -- med 5 ungar, eget företag och godkänd rektalfrånvaro (utan ersättning) kan jag bara
snylta mig fram i tillvaron.

2007-10-07 @ 17:41:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0