Skönhet kommer inifrån

Fear.

E-Type lämnar alltså Stockholms skönhetsråd för att han inte har tid med det längre. Om det inte bara är en ursäkt för att komma undan kan det betyda att han har en ny monoton skiva på gång, med allt vad det innebär av optimerad exponering via traditionella annonser, radiospottar och redaktionell reklam i kvällstidningarna.

Fear.

Seriously, fear!


Vakansen i skönhetsrådet fylls av (den tydligen snudd på legendariske) reklambyråchefen Michael Storåkers. Det verkar logiskt. Reklam och bevarandet av städers skönhet går liksom hand i hand. Så jag letade nyfiket upp hans byrås site och möttes av error 404. Jag vet inte vad jag skall säga. Bokstavligen talat alltså. Vad sägs om att konstatera att skönhet kommer inifrån?




Kommentarer
Postat av: ban~ken

"Inte har tid" eller kastat in handduken efter att han insett att han verkligen förväntades läsa de där "femcentimeters" buntarna med skönhetsrådsartiklar? Jävla namn, förresten, "skönhetsråd."

2007-10-24 @ 21:41:24
URL: http://dasai.blogsome.com
Postat av: /M

Man får hoppas på det. Men läser man inte bara förordet och sammanfattningen ändå?

2007-10-24 @ 21:48:01
Postat av: liberum-weto

Vad är skönhet? Det finns flera undersökningar att det som arkitekter tycker är skönt, nästan aldrig stämmer med vad vanligt folk tycker. När det gäller färgsättning stämmer aldrig arkitekters val överens med folkets val.
Skall vi sträva mot förfining eller skall vi sträva mot folkviljan? Innan Ni avger er röst så betänk att valdeltagandet till american idol är högre än valdeltagandet vid presidentval i USA.

2007-10-25 @ 02:11:59
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto
Postat av: Bull

Din rädsla är befogad. Jag har hört från initierade källor (en arbetskamrat som läst det i tidningen) att E-Type ska ställa upp i melodifestivalen tillsammans med Poodles.

2007-10-25 @ 08:43:22
URL: http://bull.kinkig.se
Postat av: /M

SC, men kan man verkligen använda arkitekter som argument? Det är ju folk som påstod sig mena att miljonprogramhusen de tog fram var vackra och människovänliga samtidigt som de själva hellre bodde långt bort från närmsta granne i små hus av naturmaterial.

2007-10-25 @ 12:48:53
Postat av: /M

Bull, aaaargh! Fast ... om det stannar där klarar jag mig. Jag har lyckats utveckla ett filter mot snackisar om melodifestivalen och idol.

2007-10-25 @ 12:49:55
Postat av: liberum-weto

Det är med arkitekter som med uppfostran. Bättre se hur överheten själva gör, än att lyssna på vad de säger man skall göra.

2007-10-25 @ 16:30:01
URL: http://blogg.passagen.se/liberum-weto

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0