Oh For Fuck's Sake

Om det går att deklarera en sekulariserad fatwah, så gör jag det nu. Alla som får en möjlighet måste försöka döda Michael "Armageddon" Bay innan den här profetian om kommande projekt blir verklighet.Dagens låt var Nine Inch Nails - My Violent HeartOch på tal om tortyrrullen Armageddon, så påstås Walter B vara den riktige Bruce Willis: "[Michael Bay] would have ruined [Die Hard 4]. Few people will work with him now, and I know I will never work with him again"

Kommentarer
Postat av: Rebecca

http://linuxtjej.blogspot.com/2007/05/winamp-utmaning.html
Du är utmanad! :)

2007-05-24 @ 03:58:39
Postat av: joel

jag vet inte om jag skulle vilja döda honom bara för att han gör en remake..det är ju inte som att originalfilmen kommer försvinna..
på tal om remakes..(jag tyckte runt 96 att hollywood började gå överstyr med att göra remakes..) de ska göra en remake av Barbarella..wrf? nog för att jag gillar filmen skarpt..men filmens främsta kvalitet är ju trots allt att den är så typisk för tiden den gjordes..
Medan du har grämt dig över att de låter arslen göra remakes av filmer som det inte finns ngn anledning att göra remakes av har jag tillbringad de senaste fyra dagarna med att försöka smälta ngt betydligt mer upprörande.
den här killen:
http://www.imdb.com/name/nm0994538/
har tydligen fått i uppdrag att filmatisera Neuromancer

2007-05-24 @ 05:11:04
URL: http://on.tehintarweb.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0