Dagens citat

Bergman regisserade sin egen begravning

-Expressen




Bryt! Bryt bryt bryt! Bibbi för fan, sorgen ligger som ett sänke inom dig. De här 45 minuterna lever du inuti dig själv med dina minnen. Glädjen, ångesten. Vad skulle jag säga om du började gråta när du läste Livs brev? Nu tar vi det igen.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Bryt! Bryt! Bryt! Nej för fan, nej men för fan, nej men det var det sämsta jädra start jag någonsin, nej men det var den sämsta final jag någonsin, det, Berghagen,Lars, Lars Berghagen d-d-d-u, du kan inte stå här som en, som en sjösjuk älg och fan, sjunga med det där kärringvibratot. Fan, vi närmar oss för fan slutet på den här pjäsen. Du måste för fan sätta dig in i den här rollen. Vem är jag, vart ska jag, vad vill jag, hallå!
Du förstår, det är så här: om allting fungerar kan det gå bra men om ingenting fungerar kan det gå.. dåligt, så, så låt dig, titta ut här, inspireras, Skansen. Vad fan, här finns ju apor, hästar, javisst, och kameler och samer, dalmasar, och andra djur. Javisst förstår du, det är så här: och så så så kvinnan här, kan vi få in kvinnan. Kvinnan här som spelar din hustru nu förstår du.
Välkommen, det här seddu, det här är Berghagen här, han är nämligen din äkta man;
ja, det är för jävligt, men så är det.
En del äkta män, förstår du det här, är ta mig fan ett levande bevis på att kvinnor har humor, och det här förstår du Berghagen, det här är en av de vackraste kvinnor jag någonsin har träffat - vilket inte vill säga mycket.
Och nu vill jag, att ni dansar fram, det sexuella hatet här, förstår du, javisst förstår du, för nu, nu här förstår du, nu gör sig kåtheten påmind, javisst, du vill dansa, du bjuder upp, dansen, dansen är ju ett lodrät uttryck, för ett vågrätt begär. Och nu då tar vi här, nej vi måste ha ett barn också. Hans Ove, har vi något som kan symbolisera ett barn? En pinne, en termos, vadsomhelst. Ja, men det där blir bra, ja, men det här är fruktansvärt jävla bra, ta din bebis här, det här, titta här, har du sett på maken; är det en liten minigris det där?
Han är för fan lik dig Berghagen. Har du sett, något så kolossalt, något så oerhört jävla charmerande du. Kjell, Kjell Öhman.
Hördu nu känner jag demonerna komma över mig här. Folk har trevligt här, fy fan vad jag mår dåligt. Vi ska ha ångest! Nu ska vi må dåligt här allesammans, okej Kjell, börja, varsågod!
Robert Gustavsson gör Ingemar Bergman

2007-07-31 @ 13:50:11
Postat av: /M

:)

2007-07-31 @ 14:40:01
Postat av: Nicole

Haha, undrar om han blir nöjd med sin egen begravning ^^^.

2007-08-01 @ 04:55:24
URL: http://www.metrobloggen.se/sas

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0