svarsnyltning

Karolina Lassbo gillade inte Katrine Kielos korthuggna recension av Markus Anderssons porträtt av henne. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga om hur hon har lyckats läsa Kielos text, men eftersom jag också använde Lassbos omtalade feltänk/felknappning om nazism som utgångspunkt för att såga portättet (och för säkerhets skull - helt utan syfte att brunmåla henne) tycker jag att det inte är mer än rättvist att jag citerar henne från bloggen.


Förutom att artikeln [i Expressen] försöker antyda att jag skulle vara nazist så är jag även felciterad. Jag har aldrig sagt "Om Anderson är nationalsocialist... osv", jag har sagt att han "Absolut inte är nationalsocialist... osv" Citatet kommer från en kommentarer som jag rafsade ihop på tre sekunder i något kommentarsfält, och att det blev lite fel eftersom ordet ”negativ bemärkelse” användes i sammanhanget har jag redan förklarat för länge sen att jag ångrar och inte står för. För det finns ju knappast nationalsocialism i positiv bemärkelse.

 






Kommentarer
Postat av: bull

Aha... Efter att ha läst recensionen förstår jag bättre. Om jag hade varit där hade jag antagligen också fått nog av kultur för några år framåt.

2007-02-12 @ 23:34:12
URL: http://.bull.kinkig.se
Postat av: /M

Nu skrev hon iofs 'finkultur' ...

2007-02-12 @ 23:42:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0