Svindeln som TV4 köpte

Hurra.

Något jävla übervåp på TV4 har köpt in The Great Global Warming Swindle, en fantasiprodukt producerad av miljöfarliga industriers lobbyorganisationer för att misskreditera seriös forskning kring orsakerna till den globala uppvärmningen. TV4 presenterar den kommande sändningen på sin site med frågan "vem i hela världen kan man lita på". Svaret på den frågan är kanske inte så enkel. Men det är lätt att svara på frågan vem man inte kan lita på: The Great Global Warming Swindle.

Channel 4, som produktionen kommer ifrån har sen den visades valt att ta handen från den och vägrar att stå för den för att den ljuger och fifflar med data.

Behöver man se fler sidor av frågan med global uppvärmning? Inte om de är medvetna desinformationsförsök som produceras av lögnfabriker på beställning. Så tack för ingenting TV4. Lögnerna kommer att fortplanta sig ännu mer och tränga bort relevant information från dagordningen på grund av det här. Kukhuvuden.

Kommentarer
Postat av: HK

Din ilska tar jag som bevis för att den är sevärd. Ena sidan är uppenbarligen mån om att den andra sidan inte ska höras? Kul blogg i övrigt förresten!

2007-04-26 @ 17:09:32
Postat av: Henrik

My lord, det här var ju rent tragiskt. Ja, jag får nog ta och instämma med ett starkt "Dito" på din finstämnda avslutning där. Herregud...

2007-04-26 @ 17:38:23
URL: http://thingsthatbotherme.blogg.se
Postat av: /M

Den är precis lika sevärd som vilken sagofilm som helst. Anledningen till att jag kanaliserar Guds Vredes Blogg är att filmen kommer att få en hel del mindre vetande att tro på vad den säger. Den är ett elakartat tankevirus med ondsinta avsikter och TV4 är en smittspridare.

2007-04-26 @ 19:57:34
Postat av: SC

Vilken hetta, hoppas det inte bidrar till Global warming. Tacka vet jag den gamla tiden när Grönland var grönt, och man på vinland kunde odla druvor. Om Du känner att något är fel ring Kalla Fakta, så kan väl de undersöka.

2007-04-26 @ 23:04:27
Postat av: p.

det intressanta med debatten kring global uppvärmning är ju att olika sätt att minska utsläpp, miljöförstöring etc automatiskt är någonting bra.
alltså, att försöka hävda att det skulle vara dåligt att minska miljöförstöringen är ju en omöjlighet -- så istället inriktar man sig på att försöka misskreditera forskare/forskningen.
därför har jag svårt att se att det finns två sidor, eller att det behövs en motpol/en annan sida av saken

2007-04-27 @ 16:22:15
URL: http://catandblog.com
Postat av: /M

På tal om utsläpp och framsteg och sånt så hade jag tänkt försöka strömma en serie föreläsningar om the history of progress som ger intressanta vinklar på fenomenet. Det gick nu inte pga begränsningar i filstorlek. Men för den hågade finns de som real audio-strömmar här http://www.cbc.ca/ideas/massey/massey2004.html och rippade till mp3 på diverse fildelningsnätverk.

2007-04-27 @ 17:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0