Framsteg

Hundar är, liksom människor, sociala varelser. Både vi och hundar blir olyckliga av att vara för ensamma. Det är vår natur, en bieffekt av miljoner år av utveckling till arter som överlever genom samarbete. Framsteg är att kunna gå emot naturen och medicinera bort konsekvenserna av det. Så att vi kan arbeta. Och dra in de inte så obetydliga mängder pengar som hundmedicinen kostar. Så att vi kan lämna hunden ensam när vi tjänar ihop pengarna till medicinerna som krävs för att hunden skall klara av att vara ensam när vi tjänar ihop pengarna till medicinerna som krävs...

Kommentarer
Postat av: Kerstin

Nej, ge hunden Prozak så att Eli Lilly kan tjäna storkovan genom att inte bara droga ner människor utan även hundar - oj oj vilken jättemarknad!
Men det gäller förstås att uppfinna en diagnos som mattar och hussar kan svälja och som får dem att köpa eländet, alltså har Eli Lilly uppfunnit hundsjukdomen "separationsångest". Inget konstigt i det läkemedelsföretagen uppfinner den ena sjudomen efter den andra som måste medicineras - ofta under resten av livet.

Köp aktier i Eli Lilly!

2007-04-14 @ 21:24:19
URL: http://www.alba.nu/motvallsbloggen/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0