Noterar också

Jag noterar också att det råder en tvist om huruvida det var Fredrik Reinfeldt eller Centerns Jöran Hägglund som lade fram idén om en ekonomisk fyraårsplan. Vem det än var så måste jag säga att det är förfärligt progressivt tänkande av en högerregering. Fast någon kommer säkert att sätta mig på plats genom att förklara att det är enorm skillnad mellan femårsplaner och fyraårsplaner.










 , ,

Kommentarer
Postat av: Bella

Är det inte jobbigt att vara så där paranoid och se nazister/fascister/rasister bakom varje hörn? Jag kommenterar egentligen hela kategorin politik nu, inte specifikt det här inlägget. Det som slår mig varje gång jag snubblar över bloggar som den här är att vissa människor verkar ha väldigt mycket att säga om andras åsikter, uttalanden, visioner eller förda politik, men extremt lite idéer om vad som istället borde göras och sägas. Det är väldigt enkelt att alltid inta oppositionsställning, sitta framför datorn och skriva välformulerade elakheter som dryper av ironi och sarkasm, men att faktiskt engagera sig, vara med och skapa ett hållbart samhällssystem, kräver betydligt mer av en. Jag förstår att du inte orkar. Det skulle ta för mycket tid från ditt surfande och du skulle inte hinna med att vårda din image som killen-som-är-distanserad-och-står-utanför-hela-skiten-men-inte-har-något-emot-att-kissa-in-genom-staketet. Ärligt talat, du skriver bra, men kan du inte bara stå för något någon gång? Det blir så jävla tröttsamt annars.

2006-09-22 @ 10:56:04
Postat av: /M

Är det inte jobbigt att inte förstå ironi och sarkasm, eller att satir skall vara politiskt obunden - och inte framföra några visioner?

2006-09-22 @ 11:19:22
Postat av: /M

Eller för att uttrycka det mer hövligt: Jag har faktiskt åsikter om vad som borde sägas och göras, men de hör inte hemma här. Jag försöker vara lika dryg och banal mot alla, och om du inte drar på mungipan åt det så må det vara hänt.

2006-09-22 @ 11:28:37
Postat av: Purgatid

Blir ju inte direkt en enhetlig blogg om man inte har en ordentlig följetong. Jag hade garanterat inte läst den här bloggen om inte M uttryckte sig som han gör. Jag surfar in på den här specifika bloggen för att garva tarmarna ur kroppen. Inte för att bli upplyst. Vill jag bli upplyst går jag till biblioteket eller läser andra typer av bloggar.

2006-09-22 @ 15:57:35
Postat av: Bella

Ah. Tack för förklaringen. Jag förstår ironi och sarkasm alldeles utmärkt, jag har bara svårt att förstå hur samma tjat kan vara roligt i all oändlighet. Men jag kan hålla med om att en blogg kanske inte alltid är det bästa eller mest seriösa forum man kan uttrycka politiska visioner i. Ha så kul med satiren i fortsättningen, det finns säkert massor med människor som uppskattar formen.

2006-09-22 @ 16:26:07
Postat av: /M

Bella, det finns som Purgatid säger andra som sysslar med världsförbättring i sina bloggar. Hoppas att du hittar någon som bekräftar dig och dina åsikter någonstans. I värsta fall får du börja göra världen bättre i en egen blogg.

2006-09-22 @ 17:39:59
Postat av: Dan (gearhead)

stor humor.

2006-09-25 @ 07:23:41
URL: http://vardaglighet.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0