Dude, seriously wtf?

Först ger Fredrik Federley  Sverigedemokraterna luft under vingarna genom att "ta debatten" mot Jimmie Åkesson i TV4 några dagar före valet. Han verkar förresten fortfarande tycka att det var en bra idé. Sen dyker google-annonser för Sverigedemokraterna upp på hans site utan att han reagerar!? "Mig stör det inte men om det retar andra människor så är det synd" säger han till Resumé. Sen jämför han Sd med Feministiskt initiativ, vars google-annonser också syns! Man kan spinna vidare på fyrklöverns väg på 30-40-talet (och det lär ju en hel del göra), så man kan ju spekulera hur tongångarna går i partistyrelsen idag. Och med alla politiska gör-om-mig-rörelser vi har sett de senaste åren, är detta den nya nyliberalismen eller är det bara ännu ett exempel på exempellös omdömeslöshet? Den sista frågan får man kanske bolla över till Johan Norberg. Hur ligger det till nu?




Andra bloggar om: ,

Kommentarer
Postat av: Karl McFaul

Folkpartiet kan heller inte längre kallas "liberaler" utifrån liberalismens grundidé: Frihet, jämlikhet & broderskap.

Det märker man kanske tydligast i deras språktest-krav: Duktiga invandrare kan komma att nekas eller få indraget medborgarskap ifall de inte klarar just svenskan - men skoltrötta svenskar som skiter i skolan och har IG eller streck i svenska språket behandlas inte likadant. Snacka om ojämlikhet utifrån idén om alla människors lika värde.

2006-09-16 @ 05:51:51
URL: http://mcfaul.blogspot.com
Postat av: /M

På tal om Federley och hans position i Centerpartiet och CUF? :)

Att ställa krav, kräva ansvar och hårdare tag är tydligen att visa att man bryr sig om. Så de bryr sig mer om vissa än om andra. Hur som helst. Om man inte är så kräsmagad när det gäller integritet så kan man ju ändå tycka att Folkpartiet inte hör hemma i riksdagen om valkampanjens frågor är det viktigaste de kan tänka sig att göra om de får makt.

2006-09-16 @ 07:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0