Jamba!

Pokerchef

I kategorin Vad i h-e tänker de med hittar vi idag det lika eleganta som monumentala hjärnsläppet när någon på Jambapoker (registrera er aldrig där - det är en etiskt korrumperad skitsajt) lade ut en annons på jobbexpressen.se där erbjudandet om att bli sin egen pokerchef utmynnar i att man skall sätta in pengar på deras konto och spela sig rik. Om desperation vore attraktivt skulle jag få viagrabånge av det här. Men de hade aldrig kunnat genomföra det utan hjälp från Expressens (brist på?) redaktörer. Hittar ni en annons där Pimpneyland söker initiativrika hoes för stadig inkomst och kärleksfulla slaparounds så kan det mycket väl vara jag.




Kommentarer
Postat av: /M

Jambapoker har även annonserat på Karriärguiden.se och Saljjobb.se, där annonsen går ut på att man skall tjäna pengar genom att värva spelare åt dem. De bedriver alltså en sorts nätverksförsäljning (eller pyramidspel på ren svenska) på platser där människor söker försörjning. Osmakligt så det förslår.

2006-01-28 @ 02:58:38
Postat av: /M

Om någon representant för Mumbojumbopoker mot förmodan slingrar sig förbi den här sidan vill erbjuda två små men välmenande tips. Det ena är att göra er av med er nuvarande marknadsföringsansvarige. (I detta tips skall man inte läsa in aktiviteter som att göra-sig-av-med-kroppen). Det andra tipset är att hyra eller anställa en riktig marknadsförare som först kan sätta upp en etisk handlingsplan för siten. Okej, det låter korkat med etik på en spelsajt vars affärsidé är att dra in pengar på folk med dåligt omdöme. Men det kan faktiskt löna sig i längden. Snart får vi en annan hobby och bara några få siter överlever.

2006-01-28 @ 03:20:19
Postat av: Paul Valö

Men var är er rättskänsla? Det är början på slutet för den civiliserade människan när man låter folk som de bakom den pokersiten komma undan med personalbyte och ett hopp om bättring i framtiden. Det enda ansvarsfulla skulle vara att spåra upp jambapokers inititativtagare och ta en rak diskussion med honom. En beslutsam punktinsats med min japanska filékniv skulle höja det djurets röstläge två oktaver och förlämna honom hormonrubbningar så förargelseväckande att han skulle få klä sig som en gycklare och endast vandra på våra gator om natten. Driven till vansinne skulle han ansluta sig till ett ambulerande zigenarnöje och turnera det euroasiska barrskogsbältet med sånger om nödåren i Karelen sjungna i falsett. Det kallas rättvisa.

2006-01-28 @ 21:14:42
URL: http://detpolitiskalivet.blogsource.com/
Postat av: /M

Jag uppskattar sarkasm, särskilt när den är så välformulerad :-D

2006-01-28 @ 21:49:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0