Negative Campaigning

Negative campaigning kom som vi alla vet på tapeten när en tjänsteman på socialdemokraternas kansli avslöjades med att ligga bakom en strid ström mail med syfte att sprida elaka rykten om moderatledaren. Alla är bestörta och säger att sånt inte får förekomma. Joho säger jag, och presenterar fakta ni inte visste om riksdagspartiernas ledare och språkrör.

 


Lars Ohly (v) driver tillsammans med Alexander Bard skandinaviens största kedja med scatbordeller. Vinsterna har han slussat via ett nordkoreanskt institut för demokratiska studier, till en tobaksaktiefond i New England.



Göran Persson (s) lät utvisa alla medborgare av asiatisk härkomst under sin tid som diktator i Uganda 1971-79. Fler än en kvarts miljon människor mördades under hans styre innan han återvände till Sverige och blev skolminister.



Maria Wetterstrand (mp) är ökänd och fruktad i den undre världen i Stockholm. Hon är den person man anlitar om någon måste försvinna. Många försök har gjorts för att fälla henne för mord, mordbrand och grov misshandel, men alla vittnen har försvunnit innan något mål har nått tingsrätten.



Peter Eriksson (mp) var den hittills hemliga mellanhand som Oliver North hade på genomförande nivå när reaganadministrationen sålde vapen till Iran och slussade pengarna till Contras.



Maud Olofsson (c) sålde krigsmateriel till länder i nordöstra Afrika innan hon valdes till ny partiledare för centerpartiet. Pengarna som krävdes för att bli internationell vapenhandlare tjänade hon in när hon uppfann minor som ser ut som leksaker.



Lars Leijonborg (fp) var som bekant 27 år när han tog sin folkskoleexamen. De sista tio åren sålde han hasch, LSD och amfetamin till sina skolkamrater. För pengarna köpte han ett tryckeri med den liberala tanken att tryckfriheten och yttrandefriheten var livsviktiga principer. Så för mer än tre gånger den normala taxan fick Curt Hson, övervintrade nazister och andra som inte var välkomna på vanliga tryckerier komma till tals.



Göran Hägglund (kd) organiserade kannibalistiska vårritualer i skogarna utanför Bottnaryd varje valborgsmässoafton i över sju år på åttiotalet. Han var även misstänkt som huvudman i en liga som tjuvjagade noshörningshorn till den japanska marknaden under den här tiden.



Fredrik Reinfeldt (m) styrde med fast hand femton diamantgruvor i Sydafrika 1980-83. Över 300 barnslavar omkom under hans styre, men gruvorna har aldrig varit så lönsamma som då. Han blev aktiv medlem i Moderata Samlingspartiet i maj 1984 efter att han fått sparken som roadie mitt under Van Halens turné efter att ha sålt dåligt heroin till Michael Anthony.

Kommentarer
Postat av: /M

PARTILEDARE
RYKTESHÅNAS
PÅ INTERNET

2006-02-25 @ 03:37:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0