Meningslösa Listor #2

Varje blogg med självaktning har meningslösa listor



  1. Charlize Theron
  2. Halle Berry
  3. Evangeline Lilly
  4. Kate Beckinsale
  5. Jessica Alba
  6. Alicia Witt
  7. Anna Paquin
  8. Scarlett Johansson
  9. Jami Gertz
  10. Mira Sorvino


Jag kan inte föreställa mig att jag inte
raderar de här när jag nyktrat till ordentligt


Kommentarer
Postat av: Jag vill hitta en högvinstlott

"Jag kan inte föreställa mig att jag inte
raderar de här när jag nyktrat till ordentligt"

postat 26 februari, 12:35:22


listan är kvar. det här är riktigt roligt, av så många orsaker.

2006-03-13 @ 16:21:17
Postat av: /M

Jag har insett att det finns så mycket jag inte kan föreställa mig att jag inte kan föreställa mig det. Och nykterhet kan betyda så mycket. Nu svamlar jag, vilket man kan tolka som att jag inte har nyktrat till än.

2006-03-13 @ 16:26:18
Postat av: Gör en utflykt

nu kom jag att tänka på min mor. hon hade många märkliga resonemang hon delgav mig under den perioden i en ung människas liv då en förälder börjar inse vilket nästan sakralt bildningsansvar denne har gentemot sitt barn, åh, detta är en rörande historia! jag förstår nu att jag aldrig riktigt upphört skratta åt hennes pseudoförsök till mohammed-vet-vad, den där gången i hallen.

jag hade som sagt en tendens till tankspriddhet. någon bad mig hämta en gaffel, jag kom med en disktrasa, jag skulle vara barnvakt men glömde bort barnet, tappade bort nycklar, skor, matkassar, mig själv, gick till skolan på lördagar och så vidare, in i oändligheten. men det som störde min mor mest var nog missöden av det första slaget.

så en dag, istället för att sucka fram "ditt problem är att du inte lyssnar ordentligt" log hon moderligt ansträngt och bad mig sätta mig i hallsoffan ett ögonblick

"[mitt namn]- när jag ber dig handla 3 dl grädde och du kommer hem med ett kilo morötter blir jag irriterad. jag kan inte veta att du inte förstått vad jag sagt om du inte berättar det för mig, eller hur? så hädanefter får du se till att fråga om det är något du är osäker på, istället för att gissa vad jag sagt, okej?"

"men jag gissade inte", förklarar jag, "jag trodde att jag visste att det var morötter du skickade mig att köpa", varpå hon blir mjukvarm i ton och kropp och avslutar den stora upplysningen med detta:

"du trodde du visste, och just därför skulle du dubbelkollat med mig innan du gick till affären."

oavsett vem som när säger till mig hur att hon har rätt och jag har snorfel kommer jag till den dag jag ruttnat klart på ålderdomshemmet och är alldeles mossbelupen å det allra bestämdaste hävda att detta, detta är ju alldeles underbart bisarrt (o)tänkt. haha, herre gösta på malmberget!

2006-03-13 @ 17:50:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0